ZdjęcieNazwaOpisCena
WIEPRZ NA PATELNIwieprzowina marynowana w czerwonym winie z papryką, grzybami i warzywami, podawana na patelni z pieczywem28
ŚWIEŻONKAkilka rodzajów świeżego mięsa ze świniobicia z czosnkiem, cebulką i majerankiem, podawana z pieczywem26
ŻARKOJEukrainskie danie gulaszowe z wołowiny na bazie dużej ilości aromatycznych warzyw i ziół mocno zakrapiane winem. Podawane w specjalnych glinianych garnkach z czapką chlebową38
SCHABOWY STAROPOLSKIz pieczarkami, papryką grillowaną, cebulką, ziemniakami i kapustą zasmażaną26
SCHAB KIJOWSKIschab w musztardzie i czosnku, podany z jajkiem sadzonym i smażonymi ziemniakami28
MIELONE Z KRZYWEGO ROGUDwa kotlety faszerowane kapustą włoską i słoniną. Podawane z ziemniaczkami, kapustą zasmażaną i surówkami24
POLĘDWICZKI PROSTO Z LASUduszone z grzybami, cebulką i czosnkiem, opalane koniakiem z ziemniaczkami i surówkami36
KRÓLEWIEC UKRAIŃSKIdanie z zapiekanych kawałków kurczaka w sosie pomidorowo-paprykowym w otulinie ziół. Podawane z ziemniakami i zestawem surówek24
PIERŚ PANIEROWANAz kurczaka, obłożona farszem pieczarkowo-cebulowym z ziemniaczkami i surówkami24