ZdjęcieDanieopis
Sałatka Greckasałata, ogórek, pomidor, papryka, cebula, ser feta, oliwki, sos vinegrette14
Sałatka wiosennamix sałat, świeże warzywa, grillowany kurczak w sezamie i chrupiący bekon, sery dojrzewające, grzanki czosnkowe i sos majonezowo- czosnkowy22
Tatar wołowy siekanyz cebulką, grzybkami, ogórkiem kiszonym, kaparami, żółtkiem na bazie koniaku z grillowanym pieczywem domowym i masełkiem.28
Carpaccio z polędwicy wołowejpołączone z rukolą, oliwkami, kaparami na dresingu bazyliowo-balsamicznym z płatkami Parmigiano Reggiano. Podawany z grillowanym domowym pieczywem i masełkiem24
KREWETKI SZEFA KUCHNI(5 dużych sztuk) - w białym winie, czosnku na masełku z nutką chilli i grillowanym chlebkiem.27
PATERA ŚLEDZIOWAkilka rodzajów domowych śledzi w różnych smakach i aromatach w tym nasz sztandarowy KISZONY ŚLEDŹ z grillowanym pieczywemdla 1 osoby - 18 dla 2 osób - 34
Deska wędlin Staropolskichkilka rodzajów wędlin robionych w sposób tradycyjny i naturalny, obsuszanych, dojrzewających jak i lekko podwędzanych. Podawane z domowym pieczywem, prawdziwym masełkiem i kiszonkami ze spiżarni.dla 1 osoby - 28 dla 2 osób - 54
Salo i solenijedeska zakąsek ukraińskich: słonina w różnych smakach (czosnkowa, ziołowa, paprykowa), okrasa ze słoniny z czosnkiem, smalec z mięsem i skwarkami, suszone mięso oraz dojrzewające wędliny, chleb ukraiński, warzywa marynowane i kiszonki z własnej spiżarnidla 1 osoby - 28 dla 2 osób - 54
Tatar z sarnyz awokado i olejem z czarnuszki38
Carpaccio z jeleniaz kiszonymi warzywami, ziołami i chipsami z grzybów32